Vacupeta – Sediko

Vacupeta – Sediko

Pipeta za avtomatsko določanje hitrosti sedimentacije eritrocitov

Namen uporabe:

Vacupeta-SEDIKO je pipeta za enkratno uporabo, namenjena določanju hitrosti sedimentacije eritrocitov. Nima natiskane merilne skale in je namenjena avtomatskemu merjenju v kombinaciji z elektronskim merilnikom sedimentacije eritrocitov SEDIKO M10 (ref. št.: 3.03.9.1).

Opis izdelka:

Vacupeta-SEDIKO je izdelana iz visoko kakovostnega polistirena. Za določanje je potrebna majhna količina krvi - 1,6 ml. Ko vstavimo pipeto v epruveto z vzorcem krvi in antikoagulanta (epruvete za vakuumski odvzem krvi, ki vsebujejo antikoagulant natrijev citrat v taki koncentraciji in takšen podtlak, da kri in natrijev citrat ostajata v razmerju 4:1 – izdelek s kodo 4.03.1.3), se stolpec krvi avtomatično naravna na ničelni nivo (kri se ustavi, ko doseže črni čepek). Avtomatsko pipetiranje neposredno iz epruvete omogoča poseben adapter (gumijasto tesnilo), ki je nameščen na spodnjem delu pipete in, ki se oprime stene epruvete pri čemer nastane nadpritisk.

Informacije za naročanje izdelka:

Osnovno pakiranje predstavlja 200 kosov pipet vstavljenih v EPS stojali, ki sta nato zapakiranih v kartonsko škatlo. Pet osnovnih pakiranj predstavlja transportno embalažo - 1000 kos pipet.

 

Kat. št. Izdelek Pakiranje
3.03.1.7 VACUPETA-SEDIKO negraduirana pipeta a 200 kos (5x200 kos)
3.03.9.1 SEDIKO M10 avtomatski analizator ESR ločena informacija
4.03.1.3 VACUTUBE ESR 4NC a 100 kos (12x100 kos)